gluten-free

W kwietniu 2016 uruchomiona została Piekarnia Cukiernia z wyrobami bezglutenowymi.
Specjalizujemy się w zdrowym chlebie bez glutenu na samym zakwasie bez użycia drożdży.
Wszystkie użyte składniki są najwyższej, możliwej jakości co potwierdza certyfikacja „Bio”
Chleby wysyłamy do klientów indywidualnych i sklepów w całej Polsce za pośrednictwem kuriera.
W dziale produkty znajdziecie państwo sklep i platformę zamówień.
Badania naszych wyrobów prowadzi laboratorium „Nuscana ” z Poznania.
Zakład jest pod nadzorem Powiatowej Stacji Sanitarno Epidemiologicznej w Kędzierzynie Koźlu
Pracownia bezglutenowa mieści się w Reńskiej Wsi w woj.opolskim w powiecie Kędzierzyn Koźle.
Certyfikację organiczną kontroluje jednostka certyfikująca „Bio Cert Małopolska” z Krakowa
Jesteśmy też pod kontrolą WIJHARS ( Wojewódzka Inspekcja Jakości Handlowej Artykułów Rolno Spożywczych) w Opolu
Korzystamy z certyfikacji „Przekreślonego Kłosa” , który udostępnia Stowarzyszenie Przyjaciół Chorych na Celiaklię „PRZEKREŚLONY KŁOS”

Szybkie pytania BioPiekarz Gluten Free Bogdan Smolorz 602788186

Comments are closed.

Zamówienia do soboty 27 Października do godz 18 wysyłka 29 października. Zamawiając 6 szt chleba 1 sztuka Gratis